Cel mai bun fier de calcat Tefal – cateva sugestii de achizitie

Cel mai bun fier de calcat Tefal trebuie sa se remarce prin performanta. In primul rand, cel mai important este sa calce orice tip de material, fara sa-l arda si fara sa ii strice tesatura. De aceea, este important sa achizitionam un produs versatil, care sa fie eficient pe orice tip de material.

El trebuie sa fie dotat cu functii superioare, care sa asigure o calcare corecta si care sa contribuie la succesul operatiunii, intr-un timp cat mai scurt si cu rezultate cat mai bune. Importante sunt criterii precum voltajul, greutatea, talpa sau cantitatea de abur.

Recomandari din magazinele online

Tefal X-Press Control CV7781 – este un dispozitiv performant, dotat cu functii multiple, speciale, printre care colectorul anticalcar, care este un sistem ce asigura performanta desavarsita a aburului. Acesta poate fi transportat in siguranta pentru ca este prevazut cu un sistem de blocare a statiei. Varful emana aburi, iar talpa este dotata cu functia Autoclean, care curata fin tesatura. Cablul este foarte versatil, astfel ca produsul poate fi depozitat foarte usor. Puterea aburului este una deosebita, astfel ca reuseste sa patrunda in orice tip de tesatura.

Tefal AquaSpeed CV5520 – se remarca in special prin puterea jetului de abur, care patrunde in orice tip de tesatura si care ii ofera acesteia un aspect cat mai neted. Se incalzeste foarte repede, pentru ca este prevazut cu o putere mare, de 2500 de watti. Aburul umezeste si inmoaie tesaturile pentru o calcare cat mai rapida, iar sistemul anti-picurare previne eventualele scurgeri, ce pot aparea in timpul actiunilor zilnice. Depunerile de calcar sunt indepartate cu ajutorul functiei dublu anti-calcar.

Tefal Ultimate Anti-Calc – este realizat din materiale de cea mai buna calitate, rezistente si durabile. Talpa din Duriliu, este acoperita un un strat de material rezistent, cunoscut in special pentru capacitatile sale catalitice. Jetul de abur este foarte puternic, iar fluxul este construit in maniera obisnuita.

Tefal Aquaspeed Autoclean FV5374 – este un dispozitiv creat special pentru a aluneca foarte usor pe material si pentru a indeparta toate cutele, chiar si pe acelea din zonele greu accesibile. Aburul patrunde adanc in tesatura, iar dispozitivul este foarte performant. Se remarca prin existenta unui sistem antipicurare, care inlatura posibilitatea aparitiei unor situatii neplacute.

Tefal Smart Protect FV4970 – dispozitivul este dotat cu o tehnologie de ultima generatie, care este alcatuita dintr-un amestec de temperatura si abur, care poate fi folosita pentru orice tip de tesatura. In felul acesta, puteti calca hainele cu usurinta, fara sa va faceti griji ca acestea s-ar putea arde. Se opreste automat atunci cand nu mai este utilizat, este prevazut cu sistem antipicurare, dar si cu un varf precis, care asigura rezultate perfecte.

Spune-ne parerea ta! :)

Lasa un raspuns

55 − 52 =

Login/Register access is temporary disabled