Calitativ

Tefal Freemove FV9970, fier de calcat fara fir – pareri si preturi

tefal freemove fv 9970
PUNCTE FORTE:
  • putere de functionare: 2600W;
  • volum recipient apa: 0.25l;
  • jet de abur: 180g/min;
  • calcare verticala
  • functii speciale: anti-calcar, anti-picurare, oprire automata, varf cu aburi;
  • auto-curatare;
  • design placut;

Preturi recomandate pentru acest fier de calcat:

Informatii fier de calcat Tefal Freemove FV9970

Dispozitivul reprezinta o inovatie in materie de fiare de calcat pentru ca se numara printre primele astfel de obiecte electrocasnice, care nu au in dotare fir. Acest aspect i-a permis posibilitatea de a prinde un contur elegant si un design unic, ergonomic, ce il face foarte usor de utilizat. Vine la pachet cu o putere care ajunge pana la 2600 w si este prevazut cu mai multe trepte de reglare a temperaturii, dar si a cantitatii de abur, posibile prin tehnologia de ultima generatie, numita AutoSteam.

Tehnologia Freemove

tefal freemove fv 9970 aburiFierul de calcat se remarca prin tehnologia Freemove, care ofera libertate de miscare si posibilitatea de a cuprinde toate unghiurile, fara a intampina probleme. Absenta cablului permite calcarea tesaturilor fara grija cutelor, care pot fi realizate cu fierul de calcat, in momentul in care acesta este prevazut cu fir. Functionalitatea este foarte puternica pentru ca fierul de calcat Tefal freemove fv9970 poate atinge si 2600 W.

Jet de aburi

Cu ajutorul butonului, care porneste aburul si elibereaza un jet puternic sunt eliminate pana si cele mai pacatoase cute. Incarcarea dispozitivului se face foarte repede; panoul de control este dotat cu o interfata speciala, care il va anunta pe utilizator in momentul in care dispozitivul necesita incarcare. Fierul de calcat este unul dintre dispozitivele usor de folosit mai ales datorita functiei Ultraglide Autoclean, care ajuta talpa sa alunece usor pe orice tip de tesatura. Controleaza in mod automat aburul si stabileste cantitatea ce trebuie eliberata pentru fiecare tip de tesatura.

Functii speciale

tefal freemove fv 9970 tal[aPrintre celelalte functii speciale de care dispune acest dispozitiv se numara si sistemul anti-picurare, care opreste apa sa se scurga, astfel ca impiedica aparitia petelor pe orice fel de tesatura; functia de oprire: dispozitivul se opreste automat daca nu este utilizat timp de 8 minute. Aceasta functie impiedica foarte multe accidente, care pot avea loc. Functia anticalcar este integrata in conceptul care sta la baza dispozitivului si previne depunerile de calcar prin asigurarea unul nivel inalt de abur.

Calcare verticala

Fierul de calcat  Tefal freemove FV9970 poate fi utilizat si pentru calcarea pe verticala a hainelor, datorita functiei de abur de care dispune. In felul acesta, sunt inlaturate pana si cele mai mici si mai subtiri cute, astfel ca hainele arata ca noi. Rezervorul pentru apa are o capacitate de 250 ml, cantitate suficienta pentru calcarea mai multor obiecte vestimentare.

Functionare fara fir

tefal freemove fv 9970Tehnologia inovatoare pe care se bazeaza acest dispozitiv il ajuta sa poata functiona fara a avea un fir atasat. In felul acesta, fierul de calcat functioneaza prin incarcare. Se conecteaza foarte usor la incarcator, pentru ca este prevazut cu un suport prestabilit, care la contactul cu dispozitivul porneste incarcarea. O incarcare de 4 secunde il pregateste pentru o serie de 30 de secunde, timp in care utilizatorul poate calca un tricou. In momentul in care aparatul are nevoie de incarcare, acest lucru va fi comunicat de baza, care este prevazuta cu un sistem de alertare sonor si nu numai, pentru ca este prevazut cu un led rosu, care se aprinde in momentul in care trebuie incarcat.

Fierul de calcat Tefal freemove FV9970 ofera libertate de miscare, datorita lipsei firului de alimentare si este un dispozitiv foarte eficient pentru ca se incalzeste rapid si gestioneaza cantitatea de abur, astfel incat sa indeparteze pana si cele mai fine cute. Are capacitate de aurocuratare si aluneca foarte usor pe orice tip de tesatura. Este realizat din materiale de calitate si prevazut cu sistem anicalcar eficient. Are un aspect modern si reprezinta o inovatie in materie de dispozitive pentru uzul casnic, indispensabile in orice locuinta.

Spune-ne parerea ta! :)

Lasa un raspuns

12 + = 20

Login/Register access is temporary disabled